With you, to your Dreams

اخذ ویزای کار در کانادا

مهاجرت به کانادا از طریق کار  |اخذ ویزای کار در کانادا | Work Permit  

اخذ ویزای کار در کانادا Work permit : 

روش های اخذ ویزای کار در کانادا به صورت زیر میباشد که صورتی جداگانه مورد بررسی قرار میگیرد.

برای بیشتر کارهای موقت در کانادا احتیاج به مجوز کار میباشد. در بیشتر مواقع، از خارج از کانادا بایستی برای مجوز کار اقدام کرد.

در بعضی از مواقع نیز میتوانید از داخل کانادا یا در زمان ورود به کانادا برای ویزای کار کانادا اقدام نمایید. 

•اقدام از خارج از کانادا

•اقدام از داخل کانادا

•اقدام در زمان ورود

شرایط اقدام از خارج از کانادا

اخذ ویزای کار در کانادا : برای اقدام از خارج از کانادا برای ویزای کار کانادا باید مدارک زیر لازم است:

•یک پیشنهاد کار از کارفرمای کانادایی

•درخواست نامه تکمیل شده, و

•تاییدیه کتبی از “اداره منابع انسانی و توسعه مهارتهای کانادا” (HRSDC) که بر اساس آن کارفرما بتواند کارگر یا کارمند

خارجی را برای کار استخدام نماید. این تاییدیه Positive Labour Market Opinion نامیده میشود. در بعضی شرایط به این تاییدیه نیازی نیست. 

همچنین باید کارهای زیر را انجام دهید:

•افسر ویزا را متقاعد نمایید که در پایان کار و قبل از انقضای اعتبار مجوز کار کانادا را ترک میکنید.

•نشان دهید که وجه نقد کافی در زمان اقامت برای امرار معاش خود و خانواده تان دارید.

•اثبات کنید که سوء سابقه ندارید و به قانون احترام میگذارید.

•نشان دهید که خطری برای امنیت کانادا ندارید.

•ثابت کنید که در سلامت کامل هستید.

شرایط اقدام از داخل کانادا

اخذ ویزای کار در کانادا : در صورتی میتوانید برای مجوز ویزای کار کانادا از داخل کانادا اقدام کنید که:

•مجوز کار یا تحصیل داشته باشید، یا همسر یا والدین شما ویزای کار یا تحصیل داشته باشند.

•برای کار مشخصی مجوز کار داشته باشد و بخواهید برای کار دیگری درخواست مجوز کنید.

•مجوز اقامت موقت (TRP) با اعتبار ۶ ماه یا بیشتر داشته باشید.

•به دلیل اقدام برای اقامت کانادا از داخل کانادا، هم اکنون در کانادا زندگی میکنید. البته قبل از آنکه بتوانید برای ویزای کار اقدام کنید باید پرونده اقامت دائم شما به مرحله خاصی رسیده باشد.

ویزای کار در کانادا

در ضمن مدارک برای ویزای کار کانادا شرایط زیر را باید داشته باشید:

•یک پیشنهاد کار از کارفرمای کانادایی

•درخواست نامه تکمیل شده, و

•تاییدیه کتبی از “اداره منابع انسانی و توسعه مهارتهای کانادا” (HRSDC) که بر اساس آن کارفرما بتواند کارگر یا کارمند

خارجی را برای کار استخدام نماید. این تاییدیه Positive Labour Market Opinion نامیده میشود. در بعضی شرایط به این تاییدیه نیازی نیست.

oدر بیشتر موارد گرفتن این تاییدیه بر عهده کارفرما میباشد.

oدر بعضی موارد هم نیازی به این تاییدیه نمیباشد. 

همچنین باید کارهای زیر را انجام دهید:

•افسر ویزا را متقاعد نمایید که در پایان کار و قبل از انقضای اعتبار مجوز کار کانادا را ترک میکنید.

•نشان دهید که وجه نقد کافی در زمان اقامت برای امرار معاش خود و خانواده تان دارید.

•اثبات کنید که سوء سابقه ندارید و به قانون احترام میگذارید.

•نشان دهید که خطری برای امنیت کانادا ندارید.

•ثابت کنید که در سلامت کامل هستید.

شرایط اقدام در زمان ورود به کانادا 

شما میتوانید برای مجوز کار در زمان ورود به کانادا اقدام نمایید، ولی تنها در صورتی که شرایط زیر وجود داشته باشد:

•از ویزای دیدار معاف باشید و بیوانید بدون ویزا وارد کانادا شوید و

•کار شما احتیاجی به تاییدیه از اداره منابع انسانی و توسعه مهارتهای کانادا نداشته باشد

•این تاییدیه را داشته باشید.

توجه: اگر کار شما نیاز به تاییدیه اداره منابع انسانی و توسعه مهارتهای کانادا داشته باشد، در صورتی میتوانید در

زمان ورود برای مجوز کار در کانادا اقدام کنید که این تاییدیه قبل از ورود به کانادا صادر شده باشد ( به استثنای پرستاران سرخانه و کشاورزان فصلی).

دسته های خاص

بعضی از کارها شرایط خاص خود را دارند و ممکن است نیاز به مجوز کار نداشته باشند، یا اینکه مجوزشان سریعتر صادر شود.در بعضی موارد کشور مبدا میتواند موثر باشد.

•پرستارهای سرخانه

•مدیران و تجار

اخذ ویزای کار در کانادا , work permit

اخذ ویزای کار در کانادا

پرستارهای سرخانه

پرستارهای سرخانه افرادی هستند که برای مراقبت از کودکان، افراد پیر و معلولین در محل زندگی آنان و بدون نیاز به سرپرست واجد شرایط میباشند. پرستارهای سرخانه بایستی در خانه شخصی که محل کارشان هست زندگی کنند.

مراحل کار بایستی از طرف هم کارفرما و هم کارمند (پرستار سرخانه) انجام شود.

برای واجد شرایط بودن برای برنامه پرستار سرخانه باید مدارک و مشخصات زیر را داشته باشید:

•یک تاییدیه از طرف اداره منابع انسانی (LMO) از یک کارفرما در کانادا

•یک توافقنامه کاری امضا شده مابین شما و کارفرمای آینده شما

•تکمیل دیپلم دبیرستان و یا معادل آن

•حداقل ۶ ماه آموزش یا حداقل ۱ سال کار تمام وقت با حقوق به عنوان پرستار یا در یک رشته مرتبط ( شامل ۶ ماه با یک کارفرما) در ۳ سال گذشته

•آشنایی خوب به زبان انگلیسی یا فرانسه

•یک مجوز کار قبل از ورود به کانادا

مدیران و تجار

این مدیران و تجار افرادی هستند که تحت قراردادهای تجارت آزاد زیر به کانادا می آیند:

•توافقنامه تجارت آزاد امریکای شمالی (NAFTA)

•سایر توافقنامه های تجارت آزاد

•موافقتنامه عمومی تجارت خدمات (GATS)

افراد تحت توافقنامه های فوق، برای انجام رساندن تجارت یا سرمایه گذاری خود، بسیار سریعتر و ساده تر وارد کانادا شوند.

این افراد ممکن است نیازی هم به تاییدیه اداره منابع انسانی و توسعه مهارتهای کانادا (HRSDC)نداشته باشند.

مهم: دیدار کننده تجاری (Business Visitor) یک دسته جداگانه است که شرایط خاص خود را دارد و مجوز کاری لازم ندارند.

 

جهت دریافت اطلاعات بیشتر با مشاوران ما تماس بگیرید ۰۹۱۲۰۹۲۰۲۶۸ .

 

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید 

اینستاگرام (با این تگ ها ما رو پیدا کنید #کانادا #گروه_مهاجرت_افق #مهاجرت_به_کانادا   )

تلگرام ( اخبار جدید مهاجرتی ) 

گوگل پلاس

توییتر

ارسال نظر

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *