With you, to your Dreams

اسپانسرشیپ همسر و ازدواج در کانادا

 

 اسپانسرشیپ همسر و ازدواج در کانادا | مهاجرت به کانادا از طریق ازدواج | اسپانسرشیپ کانادا 

 

مهاجرت و اسپانسرشیپ همسر و ازدواج در کانادا:

در این روش فرد مقیم کانادا (دارای کارت PR یا پاسپورت) همسر یا Common-Law Partner خود

را جهت ورود به کانادا و دریافت اقامت دائم کانادا اسپانسر (تحت پوشش خود) می کند.

 

اسپانسر کننده باید شرایط زیر را داشته باشد:

۱-در هنگام ارسال مدارک باید شهروند قانونی (دارای پاسپورت کانادا) یا مقیم(دارای کارت PR کانادا) باشد.

۲- سن بیش از ۱۸ سال

-فرد اسپانسر کننده متعهد می شود به مدت ۲ سال از زمان ورود به کانادا، کلیه هزینه های فرد اسپانسر شده از جمله هزینه های غذا، مسکن، بهداشت، تحصیل و … را پرداخت کند.

 

مراحل و شرایط لازم برای اسپسانسر شیپ شدن همسر :

۱- سن بیش از ۱۸ سال

۲- شهروند قانونی (دارای پاسپورت کانادا) یا مقیم(دارای کارت PR کانادا) باشد.

۳- فردی باید به عنوان همسر قانونی شما باشد.

۴- فرد اسپانسر کننده در حال حاضر در کانادا باشد و در تمام طول پروسه تا دریافت اقامت همسر در کانادا بماند.(بجز کسانی که پاسپورت کانادایی دارند)

۵- هر دو نفر باید فرم های تعهد نامه را تکمیل و امضاء کنند.

۶-(فرد مقیم و اسپانسر) فرم تعهد نامه Undertaking را برای تامین هزینه های اولیه همسر (به مدت ۳ سال) امضاء کند.

* فرد اسپانسر کننده به هنگام فایل کردن پرونده نبایستی تحت پوشش حمایت مالی دولتی یا همان Welfare باشد

**صرف نظر ازدلیل جدایی اسپانسر قانونا بایستی تا ۲ سال هزینه های اولیه زندگی را به همسر خود بپردازد.

۷- اگر همسر فرزند دارد باید نشان دهید که طی ۱۲ ماه گذشته درامد کافی داشته اید.

۸- اسپانسر شونده بیش از ۱۶ سال سن داشته باشد.

۹- اسپانسرشونده دارای مدارک و پاسپورت معتبر باشد

۱۰- به صورت قانونی و نه برای بدست آوردن کارت PR ازدواج صورت گرفته باشد.

۱۱-فاصله سنی زیادی با هم نداشته باشند.

۱۲- اگر در کانادا ازدواج کردند باید مدرک معتبر آن Marriage Certificate باشد. و اگر خارج از کانادا ازدواج انجام شده ، باید نشان دهند

که نوع ازدواج در کشوری که ازدواج انجام شده قانونی و مورد تایید آن کشور بوده است.

و اگر در سفارت یا کنسولگری کشوری ازدواج کرده اید، باید ازدواج طبق قوانین کشور آن کنسولگری یا سفارت قانونی باشد.

طبق قوانین کانادا ازدواج شما مورد قبول نیست اگر دارای شرایط زیر باشید:

الف- افراد یک خانواده یا فرزند خوانده نمی توانند با هم ازدواج کنند(برادر،خواهر،پدربزرگ،)

ب- در یک زمان واحد فقط ۱ همسر داشته باشید.

 

نکته:

* ازدواج با یک فرد سیتی زن کانادا ، باعث سیتی زن شدن نمی شود. ابتد طی پرونده اسپانسرشیپ تقاضای PR می شود،

سپس اگر به مدت سه سال درکانادا حضور داشته باشید ، می توانید برای اخذ شهروندی کانادا اقدام کنید.

**  تعداد روزهایی که با فرد سیتی زن هستید (داخل یا خارج از کانادا)، برای PR شما محاسبه می شود و شما PR خود را حفظ می کنید.

 

زمان بررسی پرونده اسپانسرشیپ همسر کانادا:

۱-بررسی پرونده در ویزا آفیس واقع در کانادا (حدود ۲۸روز زمان می برد تا قبولی اسپانسر اعلام گردد.)

۲-بررسی پرونده برای افراد مقیم کبک (حدود ۳۰ روز زمان می برد تا کبک نامه ویزا آفیس کانادا (بند اول) را تایید و به ویزا آفیس بعدی (برای ایران :آنکارا) جواب دهد.

۳-بررسی پرونده و مدارک اسپانسر شونده (کمتر از ۱۵ماه زمان می برد.) کلیه مراحل تا صدور برگه ویزا برای افراد مقیم ایران در آنکارا – ترکیه انجام می گیرد.

 

اسپانسرشیپ همسر و ازدواج در کانادا , مهاجرت به کانادا , اسپانسرشیپ

 

جهت دریافت اطلاعات بیشتر با مشاوران ما تماس بگیرید ۰۹۱۲۰۹۲۰۲۶۸ .

 

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید 

اینستاگرام (با این تگ ها ما رو پیدا کنید #کانادا #گروه_مهاجرت_افق #مهاجرت_به_کانادا )

تلگرام ( اخبار جدید مهاجرتی ) 

گوگل پلاس 

لینکدین

توییتر

 

ارسال نظر

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *