With you, to your Dreams

انتاریو کانادا

انتاریو کانادا | درباره ایالت انتاریو کانادا |مهاجرت به انتاریو کانادا | درباره استان انتاریو کانادا 

 

انتاریو (یا اونتاریو در شرق کانادا و در بین استان‌های کبک و مانیتوبا قرار دارد.

از جنوب با ایالت‌های مینسوتا، میشیگان، اوهایو، پنسیلوانیا و نیویورک هم‌مرز است و از شمال به خلیج‌های هادسون و جیمز منتهی می‌شود.

از لحاظ جمعیت و فعالیت اقتصادی بزرگ‌ترین و قوی‌ترین استان کانادا می‌باشد. مرکز آن تورنتو است و اتاوا (پایتخت کانادا) نیز در آن قرار دارد.

وسعت انتاریو ۱٬۰۷۶٬۳۹۵ کیلومتر مربع و پرجمعیت ترین استان و محل سکونت بیش از ۱۲ میلیون شهروند کانادا به شمار می رود.

انتاریو از لحاظ تنوع منابع طبیعی نیز شهره است ، این منابع شامل جنگلهای وسیع ، پارک های زیبای حفاظت شده ، ۴ دریاچه از ۵ دریاچه بزرگ کشور و آبشار نیاگارا است که البته شهرت جهانی دارد .

مشهورترین شهرهای انتاریو عبارت‌اند از تورنتو ، اتاوا ، همیلتون ، کیتچنر واترلو ، لندن ، وینزور و کینگستون .

درباره ایالت انتاریو کانادا

استان انتاریوقطب صنعت و تجارت کانادا محسوب می شود. جمله این صنایع می‌توان به خودروسازی، فن آوری اطلاعات، ساختمان سازی و کشاورزی مدرن اشاره نمود.

صنعت اتوموبیل بخش اصلی تولیدات صنعتی انتاریو را شامل می‌شود. همچنین این استان دارای منابع طبیعی غنی مورد نیاز صنایع می‌باشد.

جنگل‌های وسیع این استان می‌تواند منابع خوبی برای صنایع چوب بری، تهیه خمیر چوب و کاغذ با شیوه‌های نوین باشد.

آمار بیکاری در استان حدود ۶٫۶ درصد می‌باشد. موقعیت‌های شغلی در این استان با توجه به اقتصاد و صنایع گوناگون موجود در آن از تنوع بسیاری برخوردار است

میانگین درآمد اهالی انتاریو در بین استان‌های کانادا جزو بالاترین درآمدها می‌باشد.

متوسط درآمد خانواده‌ها در انتاریو با رقم ۵۹٫۷۰۰ دلار در سال میباشد که دومین درآمد بالا در میان استان‌های کشور کانادا می باشد.

همچنین این استان با رقم ۱۰٫۵۰ دلار در ساعت دومین نرخ پایه حقوق در کانادا را دارا ست.

به دلیل رشد مداوم و ازدیاد جمعیت شهرهای بزرگ در انتاریو قیمت مسکن در این شهرها نسبت به دیگر شهرهای کانادا بالاتر است

میانگین قیمت یک آپارتمان در تورنتو بالاتر از ۳۵۰٫۰۰۰ دلار و در اتاوا بیشتر از ۲۵۰۰۰۰ دلار می‌باشد.

تورنتو مرکز استان انتاریو و مرکز تجاری کانادا است.به تورنتو”ماشین اقتصادی کانادا” می‌گویند.

 

مهاجرت به انتاریو کانادا

 

تورنتو به عنوان بزرگترین شهر کشوری که در شمال قاره آمریکا قرار دارد؛

جمعیت این شهر در حدود ۵/۱ میلیون نفر است و به عنوان یکی از شهرهای زیبای جهان مورد توجه بوده است.

انتاریو به عنوان استانی پیشرو در آموزش‌های خاص شناخته می‌شود. بیشترین تعداد دانشگاه های کل کانادا که دارای کیفیت آموزشی بسیار بالایی هستند در انتاریو هستند.

دانشگاه‌های پژوهشی مشهوری که دارای دانشکده‌های هنر، فناوری و کشاورزی می‌باشند و همچنین دیگر برنامه‌های منحصربه‌فرد.

در ضمن دانشگاه‌های انتاریو در بین دانشگاه‌های معروف و شناخته شده جهان می‌باشند که از جمله شاخص‌ترین آنها می‌توان به دانشگاه تورنتو، کویین، یورک و دانشگاه انتاریو غربی اشاره کرد.

میانگین شهریه پرداختی در سال یک دانش آموز در این استان ۴۹۰۰ دلار می‌باشد که کمی کمتر از میانگین کشوری است.

بیش از ۶۰ درصد از جمعیت مهاجر به کانادا انتاریو را به عنوان محل اقامت خود برمی گزینند

برنامه های مهاجرتی انتاریو به شرح ذیل است:

برنامه مهاجرت از طریق نیروی متخصص انتاریو (تورنتو-اتاوا)

۱- نیروی متخصص با اولویت Human Capital Priorities stream

باید در پروفایل اکسپرس اینتری، استان انتاریو یا تمام استانها را انتخاب کرده و واجد شرایط برنامه نیروی متخصص فدرال FSW باشید

(کسب حداقل ۶۷ امتیاز) و وارد بانک متقاضیان شوید وواجد شرایط زیر باشید:

در هر دوره انتخابی اداره مهاجرت با توجه به نیاز بازار رشته های خاصی را در اولویت برای دریافت دعوتنامه اولیه قرار می دهد و متقاضیان با این مشاغل زودتر دعوتنامه دریافت می نمایند

-کسب حداقل ۴۰۰ امتیاز از اکسپرس اینتری

-پروفایل خود را بعد از ۱۱ خرداد ۹۴ ایجاد کرده باشید(یا بیش از ۴۰۰ امتیاز داشته باشید تا بتوانید پروفایل جدید ایجاد کنید)

-دارای یکسال سابقه کار تمام وقت یا معادل آن پاره وقت باشید در مشاغل گروه۰,A,B باشد طی ۵ سال گذشته باشد.

– دارای حداقل لیسانس (یا مدارک بالاتر) که ارزیابی شده باشد(ECA Report)

-دارای مدرک زبان با نمره CLB7 در تمام مهارت ها در انگلیسی یا فرانسه باشد.

-دارای حداقل بودجه اولیه در هنگام ورود به کانادا باشد

-تمایل به زندگی در استان انتاریو را داشته باشد.

 

درباره استان انتاریو کانادا

نکته: کاندیداها تنها زمانی می توانند درخواست خود را ارسال کنند که اطلاعیه تمایل نامه (Notification of Interest) را از سوی دولت استانی دریافت کرده باشند.

قبل از هر چیز، کاندیداها باید دارای پروفایل اکسپرس اینتری باشند و واجد شرایط برای یکی از دو برنامه Federal Skilled Worker Class یا Canadian Experience Class باشند.

اطلاعیه تمایل نامه تنها برای شش ماه معتبر خواهد بود. این بدین معنی است که بایستی در پورتال برنامه مهاجرتی انتخابی استان انتاریو ظرف مدت شش ماه پس از دریافت اطلاعیه تمایل نامه ثبت نام کنید.

وبه محض اینکه پروفایل خود را در پورتال برنامه مهاجرتی انتخابی استان انتاریو ثبت کردید، بایستی ظرف مدت ۱۴ روز کاری درخواست خود را برای برنامه اولویت سرمایه انسانی ثبت کنید.

 

۲- نیروی متخصص با دانش فرانسه و انگلیسی French-Speaking Skilled Worker stream

ابتدا باید در اکسپرس اینتری پروفایل ایجاد کرده و تمایل خود را برای یک استان یا تمامی استانهای اعلام کنید.

همچنین باید امتیاز لازم از گروه Federal Skilled Worker یا Canadian Experience Class را کسب کرده باشید.

برنامه نیروی متخصص انتاریو OOPNP افراد دارای دانش زبان فرانسه را براساس شرایط زیر انتخاب می کند:

-دانش زبان فرانسه در حد CLB7 و دانش زبان انگلیسی در حد CLB6 با ارائه مدرک زبان

-سابقه کار طبق قوانین برنامه Federal Skilled Worker یا Canadian Experience Class داشته باشند.

در بخش نیروی متخصص فدرال Federal Skilled Worker افراد باید حداقل یکسال سابقه کار تمام وقت

یا معادل آن به صورت نیمه وقت در طی ۵ سال گذشته در یکی از گروه های شغلی NOC 0,A,B باشند.

در بخش سابقه کار کانادایی Canadian Experience Class افراد باید دارای یکسال سابقه کار تمام وقت یا معادل ان نیمه وقت در یکی از گروه های شغلی NOC 0,A,B در کانادا طی ۳ سال گذشته باشند.

– دارای مدرک معادل سازی شده بالاتر از لیسانس توسط ( WES)

-دارای حداقل دارایی مجاز برای ورود به کانادا (بودجه اولیه )

– امضا تعهد اقامت در انتاریو کانادا.

این افراد بعد از انتخاب شدن نامه ای با عنوان PT Notification دریافت می کنند.

که بعد از آن می توانند در بخش نیروی متخصص فرانسوی زبان انتاریو مدارک خود را ارسال کنند.

 

مهاجرت کارآفرینی استان انتاریو (تورنتو)

برنامه مهاجرت کارآفرینی انتاریو تورنتو Ontario Immigrant Nominee Program OINP به کسانیکه در استان انتاریو – تورنتو – کانادا ایجاد کار کنند

و در سال های گذشته دارای سابقه کار خوب و دارایی مورد نظر دارند ، اقامت دائم کانادا اعطا می نماید.

شرایط برنامه مهاجرت انتاریو – تورنتو از طریق کارآفرینی:

۱- دارا بودن ۳ سال سابقه مدیریت طی ۵ سال گذشته یا مدیر ارشد سازمان

۲- در صورت خرید بیزینس در محدوده شهر تورنتو باید دارایی شما ۱.۵ میلیون دلار کانادا باشد

و مبلغ حداقل ۱ میلیون دلار کانادا سرمایه گذاری کنید ویا یک کسب و کاربخرید و سهم شما در آن بیزینس حداقل ۳۳% باشد.

۳- در صورت خرید بیزینس در خارج از محدوده شهر تورنتو باید دارایی شما ۸۰۰ هزار دلار کانادا باشد

مبلغ حداقل ۵۰۰ هزار دلار کانادا سرمایه گذاری کنید ویا یک کسب و کاربخرید و سهم شما در آن بیزینس حداقل ۳۳% باشد.

۴- بتوانید برای ۲ نفر کانادایی ایجاد شغل نمایید.

۵- از استان انتاریو – تورنتو طی ۱۲ ماه گذشته بازدید داشته باشید.

۶- امتیاز لازم را در این برنامه کسب کند.

بیزینسی که در استان انتاریو خریداری می کنید باید شرایط زیر را داشته باشد:

-کسب و کار در مالکیت فردی که خود در حال اقدام برای برنامه کارآفرینی است، نباشد.

-بجز کارمندان فعلی ، ۲ نفر استخدام کند.

-طرح توسعه کسب و کار business Plan را ارائه دهد.

در این روش شما ویزای کار دو سال دریافت می کنید و باید طی این مدت بیزینس خود را تاسیس و به سود دهی برسانید،

سپس بتوانید مدرک زبان آیلتس ۵ یا CLB5 را دریافت کنید و در سال قبل از اقدام برای مهاجرت حداقل ۹ ماه در انتاریو سکونت داشته باشید.

 

انتاریو کانادا , درباره انتاریو کانادا , ایالت انتاریو کانادا , مهاجرت به کانادا

ارسال نظر

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *