With you, to your Dreams

سرمایه گذاری کانادا

سرمایه گذاری کانادا | مهاجرت به کانادا | سرمایه گذاری کبک | Investment Canada

 

مهاجرت از طریق سرمایه گذاری کانادا Investment Canada :

 

در این مطلب در مورد سرمایه گذاری کانادا توضیح داده میشود و شرایط مورد نیاز این روش بررسی میشود

 

متقاضی مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری باید این شرایط را دارا باشد :

۱- داشتن حداقل دو سال سابقه مدیریت طی پنج سال اخیر برای سرمایه گذار

۲- باید حداقل دارایی قانونی سرمایه گذار ۱.۶۰۰.۰۰۰ دلار باشد

۳- سرمایه گذار تعهد نماید که مبلغ ۸۰۰.۰۰۰ دلار را در کانادا سرمایه گذاری کند  و دولت کانادا نیز در مقابل تعهد می نماید که این مبلغ را  پس از پنج سال از صدور ویزا به سرمایه گذار بازگرداند.

 

در سرمایه گذاری کانادا ، پس از اینکه سرمایه گذار از طرف دولت فدرال یا ایالت کبک گزینش شد، باید مبلغ ۸۰۰۰۰۰ دلار کانادا را بمدت پنج سال و بدون بهره در اختیار دولت فدرال یا ایالت کبک قرار دهد

و یا به یکی از بانکهای تعیین شده توسط دولت فدرال یا کبک وکالت دهد که این مبلغ را پرداخت نمایند.

لازم به ذکر است که بانک ها  مبلغی حدود ۱۸۰۰۰۰ دلار کانادا را به عنوان سود بانکی و سایر مخارج از سرمایه گذار دریافت می کنند.

 

معیارهای امتیازدهی به سرمایه گذار :

– سن

– تحصیلات

– توانایی زبانی متقاضی (انگلیسی یا فرانسه)

– تجربه کاری

– انطباق پذیری سرمایه گذار با محیط

حداقل امتیازی که سرمایه گذار برای پذیرش باید کسب کند تا به عنوان مهاجر پذیرفته شود ۳۵ امتیاز از مجموع ۱۰۰ امتیاز می باشد.

در سرمایه گذاری کانادا ، پس از پذیرش متقاضی در این مرحله و کسب امتیازهای لازمه و اخذ  گواهی

پزشکی و برگه عدم سوء پیشینه، متقاضی  با پرداخت مبلغ ۸۰۰.۰۰۰ دلار عازم کانادا می شود و به عنوان مهاجر پذیرفته می شود.

لازم به ذکر است که سرمایه گذار موظف نیست شغلی را ایجاد نماید و هیچگونه شرایط مهاجرتی به این فرد تحمیل نخواهد شد

 

سرمایه گذاری کانادا , گروه مهاجرت افق ,  Investment Canada

بطور کلی در سرمایه گذاری کانادا بایستی دارای سه شرط زیر باشید: 

۱.دارای حد اقل ۱,۶۰۰,۰۰۰ دلار کانادا دارائی خالص. این دارائی میتواند شامل زمین و منزل و اشیا دیگر باشد.

توجه داشته باشید که هیچ لزوم یا اجباری برای اوردن این دارائی به کانادا نیست و این بستگی به تصمیم سرمایه گذار دارد. 

این دارائی میتواند در مورد دولت فدرال کلا متعلق به همسر باشد و در مورد ایالت کوبک قسمتی از ان

متعلق به همسر و یا حتی میشود بعنوان هدیه به سر مایه گذار هدیه شده باشد البته بشرط اینکه شش ماه از تاریخ ان گذشته باشد.

 

۲.دارای تجربه مدیریت بمدت دوسال ظرف پنج سال گذشته. سرمایه گذار میتواند صاحب موسسه تولیدی یا خدماتی باشد و بتواند دفاتر سود وزیان و مالیاتی ومدارک افراد مستخدم خود را عرضه کند.

یا اینکه مدیر شرکت یا سازمانی و یا قسمتی از یک شرکت یا موسسه ای را با حداقل دو نفر کارمند تما م وقت بعهده داشته باشد. 

 

۳.پس از گزینش از طرف دولت فدرال یا ایالت کوبک سرمایه گذار بایستی یا مبلغ ۸۰۰,۰۰۰ دلار کانادا را بدون بهره بمدت پنج سال تحت اختیار دولت فدرال یا ایالت کوبک قرار دهد

یا به یکی از بانکهای مورد اعتماد دولت اجازه دهد این مبلغ را بجای او وازیز کند و برای انجام این کاربانک مبلغی را حدود ۱۸۰,۰۰۰ دلار کانادا بعنوان بهره بانکی و سایر مخارج دریافت خواهد کرد. 

 

 

جهت دریافت اطلاعات بیشتر با مشاوران ما تماس بگیرید ۰۹۱۲۰۹۲۰۲۶۸ .

 

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید 

اینستاگرام (با این تگ ها ما رو پیدا کنید #کانادا #گروه_مهاجرت_افق #مهاجرت_به_کانادا )

تلگرام ( اخبار جدید مهاجرتی ) 

گوگل پلاس 

توییتر

ارسال نظر

2 پاسخ به “سرمایه گذاری کانادا (Quebec)”

  1. عبدالکریم می‌گه:

    با عرض احترام:
    من در افغانستان زنده گی میکنم چی گونه میتوانم درخواست بدهم لطف نموده معلومات بدهید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *