With you, to your Dreams

کارآفرینی منیتوبا

 

کارآفرینی منیتوبا | شرایط کارآفرینی منیتوبا | مهاجرت به کانادا | مهاجرت از طریق کارآفرینی منیتوبا

 

 

منیتوبا در مرکز کانادا واقع شده است. شرق آن به استان انتاریو(تورنتو) و در غرب به ساسکاچوان و در جنوب به آمریکا (داکوتای شمالی و مینسوتا) منتهی می شود.

دارای آب و هوای چهارفصل و تعداد زیادی دریاچه و رود می باشد. مزارع کشاورزی در قسمت جنوبی و غربی گسترده شده است.

اقتصاد پویای آن بر پایه کشاورزی، حمل و نقل، تولید، معدن، جنگل، انرژی و توریسم می باشد. وینیپگ (مرکز منیتوبا) هشتمین شهر بزرگ کانادا است.

از مهمترین نکات مثبت استان مانیتوبا زندگی مقرون به صرفه و فعال این استان است.

مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی، هدف این برنامه جذب مهاجران ، تجار و صاحبان مشاغل که می توانند یک کسب و کار جدید را راه اندازی کنند ، می باشد.

مزایای روش کارآفرینی منیتوبا مبلغ سرمایه گذاری پایین و اعطای اقامت دائم کانادا به محض ورود متقاضی به کانادا می باشد.

 

 

محاسبه امتیازبندی کارآفرینی استان منیتوبا

 

شرایط اولیه اخذ اقامت کانادا از طریق برنامه کارآفرینی منیتوبا:

۱- حداقل دارایی خالص ۳۵۰،۰۰۰ دلار کانادا

۲- حداقل ۳ سال سابقه مدیریتی با عنوان مالک و یا مدیر ارشد واجرایی طی ۵ سال گذشته

۳- توانایی پرداخت ۱۰۰هزار دلار کانادا بعد از قبولی در مصاحبه (ودیعه به دولت)

 

نکته: حداقل دارایی مورد نیاز برابر ۳۵۰هزار دلار کانادا است که هر مقدار افزایش در این دارایی باعث کسب امتیاز بالاتری خواهد بود.

این دارایی می تواند پول نقد، سهام شرکتها یا ملک دارای سند قطعی به نام همسر یا خود شما باشد.

سابقه کار بیش از ۳ سال امتیاز ویژه ای برای مدیر یا مالک متقاضی مهاجرت به منیتوبا خواهد بود.

ابتدا باید مبلغ ۱۰۰ هزار دلار کانادا به دولت منیتوبا ودیعه بگذارید سپس نسبت به بیزینس پلن یا کسب و کاری که می خواهید راه اندازی کنید

باید پول به منیتوبا بیاورید که میزان سرمایه گذاری نباید از ۱۵۰ هزار دلار کانادا کمتر باشد. شما می توانید این مبلغ را در برای خرید یک بیزینس جدید

و یا اگر بیزینس در حال کار سرمایه گذاری می کنید،حداقل باید ۳۳.۳۳% آن را خریداری و مدیریت کنید.

مبلغ ودیعه بعد از انجام تعهدات شما در قرارداد با دولت منیتوبا و زندگی به مدت یکسال در این استان بازپس داده خواهد شد.

شما ۲ سال بعد از ورود به منیتوبا مهلت دارید تا تعهدات خود (شروع بیزینس+زندگی در منیتوبا) را انجام دهید.

 

 

شرایط کلی کارآفرینی منیتوبا:

– سن بین ۲۱ تا۵۴سال (بهترین سن۳۰تا۴۴سال)

– حداقل ۳ سال سابقه مدیریتی در ۵ سال گذشته

– دارایی حداقلی ۳۵۰،۰۰۰دلار کانادا

– دانش زبان حداقل CLB4

– سفر اکتشافی (بازدید ۵ روزه کاری از منیتوبا و تحقیق در زمینه زندگی و کار)

• مدرک زبان همسر نیز امتیازآور می باشد

• مدرک تحصیلی امتیازی ندارد

 

شرایط روش کارآفرینی استان مانیتوبا 

سابقه مدیریت متقاضی

۳ سال

میزان دارایی متقاضی

$۳۵۰,۰۰۰  کانادایی

میزان سرمایه گذاری

$۱۵۰,۰۰۰  کانادایی

دانش زبان

حداقل CLB4

پرداخت وجه ضمانت انجام سرمایه گذاری

$۱۰۰,۰۰۰  کانادایی. استرداد به شرط انجام سرمایه گذاری

سفر تحقیقاتی به کانادا قبل از تشکیل پرونده

سفر تحقیقاتی به استان مانیتوبا ضروری است

مصاحبه

حضوری در کانادا

نحوه اعطای اقامت دائم

اقامت دائم غیر مشروط به محض ورود به کانادا

 

 

چه کسانی واجد شرایط برنامه کارآفرینی منیتوبا نیستند:

۱- درخواست رسیدگی نشده برای پناهندگی به کانادا داشته باشند.

۲- به صورت غیر قانونی در کانادا باشند.

۳- ممنوع الورود به کانادا باشند.

۴- دارای درخواست در حال بررسی برای برنامه استانی دیگر در کانادا باشند.

۵- در ۱۲ ماه گذشته درخواست متقاضی برای کارآفرینی منیتوبا رد شده باشد.

۶- در ۲۴ ماه گذشته درخواست متقاضی برای کارآفرینی منیتوبا منیتوبا به علت تقلب و یا دروغ پردازی رد شده باشد.

 

 

خبر تاریخ ۱۶ نوامبر ۲۰۱۷

 

منیتوبا ۲۰۱۸  | Manitoba 2018

 

برنامه کارآفرینی منیتوبا ۲۰۱۷ در حال حاظر بسته شده است و در سال بعد با شرایط سختی تری باز میشود.

 

ویزای کار با سرمایه گذاری ٢۵٠،٠٠٠$ و آیلتس ۵ و بعد از ایجاد بزینس اقامت دائم کسب می گردد و دارایی باید ۵٠٠،٠٠٠$ باشد.

 آنگونه که از وبسایت رسمی اداره مهاجرت منیتوبا برداشت میشود، این برنامه در سال ۲۰۱۸ مجددا بازگشایی خواهد شد.

 البته تاریخ بازگشایی آن مشخص نیست و تصور می گردد از ماه مارچ به بعد باز شود.

 با تغییرات گفته شده، این برنامه شبیه برنامه ورک پرمیت استانهای انتاریو، بریتیش کلمبیا و پرنس ادوارد خواهد شد.

یعنی در ابتدا ویزای کار ۲ ساله به متقاضی داده میشود که بتواند بیزینسی را راه اندازی نموده و سپس اقامت خود را دریافت کند.

 این تصمیم به دلیل جلوگیری از ترک منیتوبا توسط متقاضی انجام گرفته و شخص متقاضی مجبور است تا زمان اخذ اقامت خود در این استان بماند و زندگی کند.

این خود یکی از اهداف اداره مهاجرت برای تمرکز زدایی از شهرهای تورنتو و ونکوور است.

 

 جزئیات:

 اقامت از ابتدا داده نمیشود و شخص متقاضی باید در این استان سرمایه گذاری کرده و یک بیزینس را خریداری و یا ایجاد نماید.

 اخذ مدرک زبان مینیمم CLB 5 اجباری است.

 مینیمم سرمایه مورد نیاز از ۳۵۰ هزار به ۵۰۰ هزار دلار افزایش یافته است.

 سرمایه مورد نیاز جهت ایجاد شغل و یا خرید بیزینس برای خود شهر وینیپگ ۲۵۰ هزار دلار و برای خارج از شهر وینیپگ ۱۵۰ هزار دلار تعیین شده است.

 باید حداقل یک نفر را که دارای اقامت دائم و یا سیتیزن است استخدام نمود.

 دیپازیت ۱۰۰ هزار دلاری دیگر وجود نخواهد داشت.

 

کارآفرینی منیتوبا , مهاجرن به کانادا , منیتوبا کانادا , ایالت منیتوبا , مهاجرت از طریق کارآفرینی منیتوبا

 

 

جهت دریافت اطلاعات بیشتر با مشاوران ما تماس بگیرید ۰۹۱۲۰۹۲۰۲۶۸ .

 

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید 

اینستاگرام (با این تگ ها ما رو پیدا کنید #کانادا #گروه_مهاجرت_افق #مهاجرت_به_کانادا )

تلگرام ( اخبار جدید مهاجرتی ) 

گوگل پلاس 

لینکدین

توییتر

ارسال نظر

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *