With you, to your Dreams

ویزای توریستی قبرس

 

ویزای توریستی قبرس | اقامت قبرس |  شرایط ویزای توریستی قبرس | مدارک ویزای توریستی قبرس | سفر به قبرس | مدارک سفر به قبرس | 

 

 

ویزای توریستی قبرس ،به متقاضیانی داده خواهد شد که به قصد بازدید و تفریح،می‌خواهند به این کشور سفر کنند.

ویزای توریستی اجازه‌ی کار و یا اقامت طولانی ‌‌مدت را به فرد نمی‌دهد و تنها به صورت ویزای یک ماهه صادر خواهد شد.

ویزا در ایام تابستان که پروازهای مستقیم بین تهران و لارناکا برقرار است راحت تر صادر می شود. از آنجا که قبرس عضو اتحادیه اروپا است

و در آستانه پیوستن به پیمان شینگن قرار دارد مقررات و قوانین سختی جهت صدور ویزا دارد.

از طرفی داشتن ویزای قبرس اروپایی برای کسانی که می خواهند در آینده ویزای شینگن بگیرند یک امتیاز بزرک محسوب می شود.

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای قبرس توریستی هفت روزه:

فرمهای تقاضای ویزا می بایست تکمیل و امضا شده و توسط خود شخص و یا از طریق آژانس های مسافرتی مورد تایید سفارت همراه با مدارک ذیل به بخش کنسولگری ارائه گردد:

• اصل پاسپورت با ۷ ماه اعتبار

• ۲ قطعه عکس ۶ در ۴ رنگی زمینه سفید

• کپی و اصل شناسنامه

• گواهی اشتغال به کار با ذکر سمت و میزان درآمد با ترجمه انگلیسی

• پرینت حساب جاری یا پس انداز بانکی با ترجمه انگلیسی و با مانده حداقل ۷ میلیون تومان و درج مهر شعبه

• مشخصات کامل مسافر از قبیل آدرس منزل و محل کار با ذکر شماره تلفن

• گذرنامه قدیمی ممهور به سایر ویزاها

• رزرو بلیط رفت و برگشت و ووچر هتل کانفرم شده و پرداخت شده

• در ایام غیر توریستی جهت اخذ ویزای قبرس نیاز به ترجمه رسمی سند مالکیت متقاضی نیز وجود دارد

• ارائه سند مالکیت همراه با قرارداد خرید ملک برای متقاضیانی که دارای ملک در قبرس می باشند الزامی است

در صورت عدم صدور سند مالکیت ارائه رسیدهای پرداختی و یا گواهی پرداخت شرکت فروشنده که نام آن در قرارداد ذکر شده است الزامی است.

ویزای توریستی قبرس

• متقاضیانی که به منظور انجام امور تجاری قصد سفر به قبرس را دارند علاوه بر مدارک فوق می بایست

از طرف شرکت قبرسی دعوت نامه ای ارائه دهند که شامل مدت اقامت مقصود و موضوع بازدید باشد.

• متقاضیانی که به منظور شرکت در کنفرانس و یا هر گونه همایش قصد سفر به قبرس را دارند

علاوه بر داشتن تایید نهایی حضور در کنفرانس می بایست ریز برنامه کنفرانس به زبان انگلیسی را نیز ارائه دهند.

• متقاضیانی که برای ملاقات با افراد خانواده اقوام قصد سفر به قبرس را دارند نیازی به داشتن رزرو هتل ندارند وحتی باید مدارک فوق را ارایه دهند:

الف( دعوت نامه ب( کپی گذر نامه کارت های شناسایی و شناسنامه دعوت کننده در پایان در صورت لزوم ج( داشتن فرم تعهد پذیرش مسئولیت و یا گارانتی بانکی از طرف دعوت کننده.

 

مدت زمان اخذ ویزای قبرس

از زمان تحویل کامل مدارک به سفارت قبرس در تهران ۸ روز کاری جهت اخذ ویزای قبرس زمان لازم است.

در فصل تابستان و ایام نزدیک به عید نوروز و به طور کلی در پرونده های خاص می توان در فاصله کوتاه تری نیز ویزا گرفت.

 

 

ویزای توریستی قبرس , مدارک ویزای توریستی قبرس , شرایط ویزای قبرس ,  قبرس , سفر به قبرس

ارسال نظر

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *