With you, to your Dreams

با توجه به رشد بالای اقتصادی کانادا و نرخ پایین بیکاری در این کشور ، کانادا به شدت به دنبال جذب نیروی کار در همه زمینه های صنعت و خدمات و … است . ویزای کار کانادا یکی از معمول ترین راهها برای متقاضیان مهاجرت به کانادا است، اما همانطور که میدانیم برای کار در کانادا به مجوز کار در آن کشور نیاز دارید. اگر بدنبال مهاجرت به کانادا از طریق کار هستید در ادامه با ما همراه باشید.

بسته به شرایط و همینطور نوع کار شما ، این مجوز ممکن است برای یک دوره چند هفته ای تا چند ساله صادر شود.

ویزای کار کانادا 2018 ، چگونه ویزای کار کانادا بگیریم

 

ویزای کار کانادا و شرایط ویزای کار کانادا

 

کانادا به شدت به دنبال کارگران و متخصصان خارجی برای رشد و تقویت  نیروی کار خود است.

به منظور کار در کانادا، کارگر خارجی به مجوز کار نیاز دارد. مجوز کار موقت ممکن است برای یک دوره زمانی از چند روز تا چند سال صادر شود.

که برای  این نوع ویزا ، کارفرمای کانادایی باید مجوز دولت برای استخدام نیروی خارج از کانادا را دریافت کند.

برای مجوز نیاز به دریافت ارزیابی اثرات مثبت بازار کار (LMIA) از سوی ESDC  است و اگر LMIA مثبت باشد که نشان دهنده این است که هیچ شهروند یا اقامت دائم کانادایی برای انجام این کار وجود ندارد.

به طور معمول، مجوزهای کار از طریق مأمورهای مهاجرت کانادا اعطا می شود در صورتی که توسط یک «ارزیابی تاثیرات بازار کار» (LMIA) از سوی Employment  and Social Development Canada (ESDC)حمایت می شود، که نشان می

دهد که اشتغال پیشنهادی بر کارگران کانادایی تأثیری ندارد.

برای اطلاع از شرایط ویزای کار کانادا و دسته های خاص آن به ادامه این مطلب در اخذ ویزای کار در کانادا مراجعه کنید .

 

شرایط ویزای کار کانادا

 

مدارک مورد نیاز برای ویزای کار کانادا

 

• یک پیشنهاد شغلی از کارفرمای کانادایی پیش نیاز لازم برای دریافت مجوز کار و سپس ویزای کار در کانادا است.

• پس از پیدا شدن کار و گرفتن LMIA کار برای فرد اعلام شده به اداره کار از سوی کارفرما، فرد با داشتن تأییدیه پیشنهاد شغلی و LMIA می تواند درخواست ویزا کار خود را به اداره مهاجرت کانادا ارسال کند.

نکته:اجازه کار فقط برای کار خاص که براساس آن ویزا دریافت شده قابل استفاده می باشد که به آن ویزای Work permit close گفته می شود.

در نتیجه، یک کارمند یا کارگر فقط می تواند برای کارفرما که در اجازه کار خود مشخص شده است کار کند.

اگر او کار دیگری پیدا کند و هنوز وضعیت اقامت دائم ندارد، باید قبل از انجام کار دیگر در کانادا درخواست و دریافت مجوز کار جدید را ارسال کند.

توجه داشته باشید که مجوز کار موقت کانادا برای کارگران خارجی است که برای مدت زمان محدودی در کانادا کار می کنند.

چگونگی رسیدن به اقامت دائم از طریق Work permit

 

هزینه ویزای کار کانادا

برای کار و زندگی در کانادا به طور دائم، کارگران خارجی باید فرایند مهاجرت کانادا را انجام دهند.

با این حال، اجازه اقامت موقت یک گام به سمت دریافت اقامت دائم کانادا می باشد. پس از یکسال کار و پرداخت مالیات با توجه به داشتن سابقه کار در کانادا

(در شغل های غیر جنرال) می توان پرونده اقامت دائم کانادا را ایجاد کرد.

تحت کلاس تجربه کانادایی (CEC)، ویا از طریق کارگر ماهر یا از طریق یکی از برنامه های  استانی (PNP) می توان پرونده اقامت دائم را ایجاد کرد.

مزایای ویزای کار در کانادا

تحت قوانین اداره مهاجرت کانادا

• همسر فردی که ویزای کار دریافت کرده مجوز کار باز Open Work Permit خواهند گرفت. دارنده یک مجوز باز کار می تواند برای هر کارفرمای کانادایی کار کند،

• فردی که دارای ویزای کار می باشد تحصیل فرزندانش تا ۱۸ سالگی رایگان می باشد 

• ۷۰ تا ۸۰ درصد هزینه های درمانی خانواده بر عهده دولت کانادا می باشد.

گروه مهاجرتی افق با توجه به اینکه دارای شرکت کاریابی بین الملل در کانادا و ایران می باشد ، در راستای جستجو و

دریافت پشنهاد شغلی و پیدا کردن کارفرما و دریافت ویزای کار، کلیه خدمات لازم را به شما ارائه می دهد.

 

هزینه ویزای کار کانادا

هزینه ویزای کار کانادا چقدر است و شرایط آن چیست ؟ با توجه به متغیر بودن هزینه ها برای کیس های مختلف(life style) ،فاکتورهای موثر و تعیین کننده هزینه به شرح ذیل می باشد :

  • ردیف شغلی
  • تخصصی بودن کار
  • نیاز به گذراندن دوره خاص
  • شهر یا استانی که job offer  در آن پیدا شده
  • کارفرما
  • هزینه های دولتی و پروسه آن
  • هزینه های مربوط به وکیل جهت گرفتن LMIA

موارد فوق در قیمت تمام شده ویزای کار کانادا موثر می باشد ، اما بیشتر شغل ها می توانند از اداره منابع انسانی کانادا مجوز بگیرند که در رشته شغل های نیروی ماهر کانادا دسته بندی شده اند

 

*** برای اطلاع از هزینه های ویزای کار کانادا در سال ۲۰۱۸ و مدارک مورد نیاز و یا در صورت نیاز به ارایه مشورت و ارزیابی رایگان با ما تماس بگیرید.

ارزیابی رایگان

جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت پروفایل با ما تماس بگیرید.

۰۹۱۲۰۹۲۰۲۶۸

 

 

ارسال نظر

18 پاسخ به “ویزای کار کانادا”

  1. پویا می‌گه:

    سلام. بنده لیسانس مهندسی نرم افزارهستم. حدود ۱۴ سال سابقه کار برنامه نویسی کامپیوتر و موبایل دارم که حدود ۷ سال آن با سابقه بیمه می باشد. اگر جاب آفر داشته باشم برای گرفتن ویزای کار و رفتن به کانادا امکانش هست که همسرم هم همزمان با من به کانادا بیایند یا باید ابتدا خودم به تنهایی اقدام کنم و بعد برای ایشان ویزا بگیریم؟ چه راهی برای رفتن همزمان وجود دارد؟ (قصد مهاجرت از طریق سیستم های امتیازبندی نداریم. ویزای کاری موقت مورد نظر است.)

    • cec می‌گه:

      سلام
      سن شما خیلی مهمه ولی بهترین و سریعترین روش برای شما تحصیل خودتون و یا همسرتون هست که اجازه کار پاره وقت برای دانشجو و ویزای work permit open برای همسر دانشجو دریافت میشود.

  2. اردلان فخیمی می‌گه:

    با سلام
    من لیسناس نرم افزار هستم و ۳۲ سالمه و نزدیک به ۲ سال بیمه کاری دارم .
    ممنون میشم شرایط ویزای کار و هزینه خودتان و هزینه سفارت رو برام اعلام کنید و این که مدت زمان انجام کا و دریافت ویزا چقدر است ؟
    و عرض آخر پیشنهاد خودتان ؟
    با سپاس

    • cec می‌گه:

      با سلام
      اگر نمره آیلتس ۷.۵ میتونید بگیرید ، از طریق skill worker میتوان برای شما اقدام کرد و در غیر اینصورت بهترین روش برای شما تحصیلی است ،زیرا پیدا کردن کارفرمایی که به شما در ایران پیشنهاد کاری بدهد سخته و شانس شما کم،
      مگر اینکه با روشی شما وراد کانادا شوید و در داخل کانادا ویزای کار بگیرید یا اینکه job offer را خرید کنید.

  3. Shadi می‌گه:

    سلام وقت بخیر
    چجوری میتونم از کاریابی اونجا اقدام کنم میسه راهنماییم کنین

  4. hadihh می‌گه:

    با سلام
    من لیسانس عمران ،۳۴ سالمه، متاهل و دارای یک فرزند و دارای ۷ سال سابقه کار دولتی می باشم.
    لطفا شرایط ویزای کار و هزینه های مربوطه را اعلام فرمائید.
    ممنون

    • cec می‌گه:

      سلام وقتتون بخیر
      حداکثر سن ۴۵ سال ، دوسال سابقه کار معتبر ، مدرک مرتبط و نمره زبان حداقل ۵.۵
      هزینه بین ۳۰ تا ۵۰ هزار دلار کانادا می باشد ، علاوه بر این با توجه به سن شما ویزای تحصیلی سریعترین و کم ریسک ترین روش می تواند باشد

  5. نوید می‌گه:

    سلام وقت بخیر .
    من حدود ۲۲ سال سابقه بیمه و کار حسابداری دارم . سنم ۴۴ سال هست . می خواهم بدانم با این شغل می شود ویزا کار گرفت . ضمنا در حال سپری کردن دوره ماساژ درمانی هستم و گواهی نامه آن را نیز اخذ می کنم . در خصوص این کار چطور؟
    لطفا راهنمایی فرمایید

  6. آریا می‌گه:

    سلام و درود
    من ۲۷ سالمه و لیسانس IT از دانشگاه آزاد و فوق لیسانس مدیریت IT از دانشگاه تهران دارم. چهار و نیم سال هم سابقه کاری با بیمه در شرکتهای بزرگ مخابراتی دارم و الان هم دارم برای آیلتس میخونم تا بالای ۷ بگیرم. میخواستم بپرسم که اگر برای کار بخوام برم از چه طریقی اقدام بشه بهتره و چقدر شانس وجود دارد؟

  7. سپهر می‌گه:

    سلام و عرض خسته نباشید.من ۲۷ ساله دارای مدرک کارشناسی مهندسی کامپیوتر.آیلتس ۷.۵…۱ سال سابقه کار بعنوان تکنسین کامپیوتر..و دارای مدرک advance برنامه نویسی پایتون…
    میخواستم بدونم واجد شرایط برای اخذ ویزای کار کانادا هستم؟
    و اینکه من نامزد هستم میخواستم بدونم شراط برای متاهلین بهتره یا من مجرد برم بعد برای ازدواج اقدام کنم؟
    همسر من هم ۲۴ ساله دارای مدرک کارشناسی مهندسی پزشکی دانشگاه آزاد و آیلتس۷.ولی تجربه کار ایشون ندارن و عراقی هستند
    و اینکه چطور میتونم اقامت دایم بگیرم؟
    ممنون میشم راهنماییم کنید

  8. سینا می‌گه:

    با سلام و وادب من کارشناس حسابداری با سابقه بیمه ۳ سال ممکنه نحوه اخذ اسکرین ورکر و هزینه هاش و شرایطش رو بگید که بعداز دریافت ویزای کاری چطور ممکنه اونجا کار پیدا بکنیم ؟ممنون از لطفتون

  9. ساغر می‌گه:

    سلام ، وقت بخیر
    من ۳۴ سالمه وبرای پسرم که ۱۱ سالشه میخوام ویزای تحصیلی کانادا بگیرم ، اگر خودم بعنوان قیم باهاش برم ، در کانادا اجازه کار دارم ؟

    • cec می‌گه:

      سلام وقتتون بخیر
      با ویزای همراه به شما اجازه کار نمیدن ولی شما میتونید به صورت ممتد با فرزندتون در کانادا بمانید و در صورت پیدا کردن کار درخواست ویزای کار دهید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *