With you, to your Dreams

بر کسی پوشیده نیست که برخی از دانشگاههای کانادا جزو بهترین ها در دنیا هستند و عجیب نیست که دانشجویان به دنبال گرفتن ویزای تحصیلی کانادا برای شروع یا ادامه تحصیلات خود هستند و به دنبال راهی برای راه یافتن به این دانشگاهها باشند. باتوجه به رابطه پویای دانشگاه و صنعت در کانادا میتوان امید زیادی برای یافتن کار بعد از اتمام تحصیل در کانادا داشت.

در ادامه با تحصیل در کانادا ، شرایط ویزای تحصیلی کانادا ، مدارک مورد نیاز ویزای تحصیلی ،هزینه تحصیل در کانادا ،بورسیه و دانشگاههای کانادا آشنا می شویم.

 

ویزای تحصیلی کانادا

 

ویزای تحصیلی کانادا و شرایط ویزای تحصیلی کانادا

 

همان طور که گفته شد، دانشگاه های کانادا جزو بهترین دانشگاه های دنیا هستند و در حوزه های تخصصی رتبه های بالایی را توانسته کسب کند.

بنابراین اگر قصد مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل دارید مطمئن باشید که تحصیل در دانشگاه های کانادا می تواند در آینده، بستر مناسبی برای یافتن شغل برای شما باشد.

بیش از ۱۳۰۰۰۰ دانشجو هرساله برای تحصیل و تعداد بیشتری برای یادگیری زبان انگلیسی و فرانسه به کانادا می آیند.

برای تحصیل در کانادا، در بیشتر مواقع شما نیازمند اجازه ی تحصیل یا ویزای اقامت موقت می باشید، اگرچه همه نیازمند این مدارک نیستند.

اگر شما قصد دارید که در استان کبک تحصیل کنید، باید قبل از این که مجوز تحصیل قابل صدور باشد، یک Application for Acceptance Certificate (CAQ) یا درخواست گواهی پذیرش را فراهم کنید.

کانادا دارای حدود ۸۰ دانشگاه و ۲۲۰ کالج است.

 

مراحل گرفتن ویزای تحصیلی کانادا

شما می توانید برای سه مقطع تحصیلی زیر اقدام کنید

  • قبل از دبیرستان یا دبیرستان
  • کالج یا دوره تخصصی کاری
  • پذیرش دانشگاهی

تحصیل در دانشگاههای کانادا مزایای زیادی دارد که میتوانید در این مطلب مطالعه کنید .

نکته: در تمام مقاطع تحصیلی بالا امکان دریافت ویزای همراه برای همسر یا والدین متقاضی وجود دارد.

 

شرایط ویزای تحصیلی کانادا

۱- داشتن نمرات بالا در آخرین مقطع تحصیلی

۲-  داشتن نمره زبان ۶.۵ آکادمیک برای متقاضیان دانشگاهی ( نمره زبان متقاضیان کالج و دبیرستان کمتر است و گاهی نیاز نمی باشد )

۳-داشتن شرایط مالی مناسب

۴-داشتن برنامه کاری منظم در صورت همراهی همسر یا والدین متقاضی

 

*متقاضیانی که از آخرین مدرک تحصیل آنها بیش از ۵-۷ سال گذشته و سن تا ۳۵ سال دارند باید رزومه قوی کاری و فعالیت مرتبط با رشته تحصیلی داشته باشند

 

 دانشگاه غرب کانادا یکی از بهترین داشنگاههای کانادا است که در این مطلب ( دانشگاه UCW کانادا ) میتوانید به صورت کامل مطالعه کنید.

 

 

موارد منع صدور جواز تحصیل

در برخی موارد، به شما مجوز تحصیل در کانادا داده نخواهد شد.

  • در صورتی که شما قصد داشته باشید که در دوره تحصیلی یا برنامه ی کوتاه مدت ۶ ماه یا کمتر شرکت کنید
  • اگر از اعضای خانواده یا پرسنل یک نماینده خارجی در کانادا باشید
  • اگر شما عضو نیروهای مسلح تحت نظارت نیروهای قانونی باشید
  • بچه های خردسال والدینی که مجوز کار یا تحصیل دارند یا والدینی که پناهنده هستند یا درخواست پناهندگی دارند

 

تحصیل در کانادا ،ویزای تحصیلی کانادا

 

مدارک لازم برای ویزای دانشجویی کانادا

  1. همراه داشتن مدرک پذیرش ( باید نامه پذیرش را مدرسه یا دانشگاه کامل کرده و آن را برایتان بفرستند و شما باید نامه اصلی را با فرم مجوز تحصیلی پر کرده و بفرستید)
  2. مدرک شناسایی (پاسپورت خود و همراهان و۲ قطعه عکس جدید ۳٫۵*۴٫۵ زمینه سفید و هر یک از همراهان – نام و تاریخ تولد هر فرد باید پشت عکس نوشته شود)
  3. مدارک مالی که شامل موارد زیر می باشد
  • نامه ی بانک از کانادا اگر پولتان را به کانادا فرستاده اید.

  • نامه وام دانشجویی از موسسه مالی

  • نامه تمکن مالی ۴ ماه اخیر

  • نامه ی تمکن مالی به همراه مبلغ مبدل به دلار کانادا

  • فیش واریزی تحصیل

  • نامه ی مالی ساپورت کننده چه شخصی باشد چه موسسه

 

مدارک لازم برای ورود به کانادا

  • اصل پاسپورت معتبر

  • نامه دریافتی از سفارت مبنی بر تایید شدن مجوز تحصیلیتان

  • نامه پذیرش از دانشگاه

  • مدارک مالی که شما طی مدت اقامتتان در کانادا ساپورت کند

  • نامه REFRENCE سفارت

 

مدت زمان صدور ویزای دانشجویی کانادا

مدت زمان اخذ ویزای دانشجویی کانادا بسیار کوتاه می باشد که از نکات مثبت ویزای تحصیلی می باشد

دیگر نکات مثبت ویزای تحصیلی کانادا

  • امکان تقاضا برای اقامت دائم می باشد

**با ۳ سال تحصیل می توان از ۵ امتیاز جهت اقامت دائم برخوردار شدو همچنین ، دانشجویان می توانند پس از طی دو سال از تحصیل درخواست اقامت دائم و مهاجرت تحت “نیروی با تجربه کانادایی ، را نمایند

  • – یافتن کار با داشتن مدرک از موسسات آموزش عالی کانادا ساده تر است
  •  جهت اخذ شهروندی کانادا حداقل ۳ سال اقامت لازم است، هر سال تحصیل در کانادا با ویزای تحصیلی معادل ۶ ماه اقامت محسوب می گردد

 

هزینه ویزای تحصیلی کانادا

هزینه تحصیل در کانادا در مقایسه با انگلستان و استرالیا کمتر است ،شما می توانید برای پایین آوردن هزینه های تحصیل خود ، برای بورسیه تحصیل ،فاند یا فول فاند اقدام کنید ، به شرطی که شرایط آن را داشته باشید

این بورس ها برای مقاطع فوق لیسانس و دکترا بیشتر است ، هرچند برای مقطع لیسانس هم بورسیه موجود می باشد.

هزینه تحصیل بستگی به مقطع تحصیلی ، رشته تحصیلی و دانشگاه مدنظر شما دارد ، هزینه تحصیل در دوره های کارشناسی (۴ سال )بیشتر از کارشناسی ارشد ( ۲ سال ) ، و دکترا ( ۵ سال ) می باشد.

هزینه تحصیل در استانهای مختلف کانادا متفاوت می باشد ، بطور مثال در استان کبک چون دولت به مدارس و دانشگاهها کمک هزینه پرداخت می کند می توان عنوان کرد تحصیل در کبک با قیمت پایین تر ارائه می گردد. تحصیل در دانشگاههای استان انتاریو در مقایسه با استان های دیگر کانادا گران تر می باشد.

متوسط شهریه یکسال تحصیل در کانادا بین ۱۵۰۰۰ تا ۲۲۰۰۰ دلار کانادا می باشد.

 

در ادامه سوالهای رایج در زمینه ویزای تحصیلی کانادا به همراه جواب آورده شده

آیا امکان کار در حین تحصیل را داریم ؟ و اینکه برای این باید مجوزی گرفته شود ؟

امکان کار وجود دارد و نیاز به مجوز ندارد

آیا امکان گرفتن بورسیه تحصیلی وجود دارد ؟ در چه مقاطعی ؟

بله ، امکان بورسیه وجود دارد . این بورس ها معمولا برای مقاطع تحصیلی فوق لیسانس و بالاتر وجود دارد.

بورس تحصیلی چقدر است و آیا تمام هزینه های تحصیلی من را پوشش میدهد ؟

بورس های تحصیلی بسته به دانشگاه و رشته تحصیلی شما متفاوت است ، بیشتر بورس ها بخش زیادی از هزینه های تحصیلی شما را شامل میشود و در مواردی تمام هزینه های تحصیل

هزینه های زندگی در کانادا به چه صورت است و در سال چقدر برای هزینه های خرج کرد ؟

هزینه های زندگی بسته به محل اقامت شما و شرایط خود شما دارد ، برای اطلاع از تمام هزینه های زندگی در کانادا این لینک را مطالعه کنید.

آیا با کار کردن در کانادا در حین تحصیل میتوانم هزینه های زندگی و تحصیل را پرداخت کنم و حداقل درآمد چقدر است ؟

حداقل درآمد در کانادا ساعتی ده دلار است که بسته به میزان کار شما میتوانید مبلغ قابل توجهی درآمد کسب کنید .

هزینه شهریه تحصیلی در سال چقدر است  ؟

این موضوع بسته به مقطع تحصیلی ، دانشگاه و ایالت شما دارد که معمولا در سال چیزی بین پانزده هزار دلار تا بیست هزار دلار می باشد

میخواهم برای ویزای تحصیلی کانادا اقدام کنم ، چکاری باید انجام دهم ؟

جهت اقدام برای بورسیه تحصیلی کانادا و اطلاعات بیشتر با مشاوران ما تماس بگیرید ۰۹۱۲۰۹۲۰۲۶۸

 

ارزیابی رایگان

 

ارسال نظر

6 پاسخ به “ویزای تحصیلی کانادا”

  1. حمید رضا می‌گه:

    با سلام
    در مورد ویزای دانشجویی کانادا می خواهم بدانم آیا سن افراد در گرفتن ویزا موثر است و یا اینکه با داشتن پذیرش از دانشگاه ، ویزا قطعی خواهد بود؟
    با تشکر

    • cec می‌گه:

      سلام وقت بخیر
      سوال اول : آیتم های سن ، گپ تحصیلی ، وضعیت تاهل ، داشتن فرزند و …. در گرفتم ویزا از آفیسر کانادا موثر هستند
      سوال دوم : خیر ، با داشتن پذیرش به تنهایی گرفتن ویزا قطعی نیست

  2. رضا می‌گه:

    سلام
    من ۳۹ سالمه ، آیا امکان پذیرش تحصیلی در کانادا را دارم ، و اینکه غیر از هزینه ترم تحصیلی ، برای شروع و رسیدن به کانا‌دا چقدر باید هزینه کنم ، شامل حق الزحمه شما و هزینه سفارت ؟
    ممنون

    • cec می‌گه:

      سلام باید دیگر شرایطتون هم بررسی بشه صرفا سن ملاک نیست.هزینه دانشگاهها متفاوت ولی حق الوکاله ۰ تا ۱۰۰ کار که شامل پذیرش و ویزا و ترانسفر و اجاره مکان هست ۳۰۰۰دلار کانادا.لطفا جهت بررسی شرایطتون فرم ارزیابی رایگان در سایت تکمیل فرمایید

  3. ابوالفصل حکمت می‌گه:

    سلام ، در باره کالج توضیحی ندادین؟؟؟ با شرایط دانشگاه یکی عستش‌؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *