With you, to your Dreams

کانادا یکی از کشورهای داری  سیاست باز مهاجرپذیری و  دارای بیش از ۳۰ گروه قومی مختلف است .این کشور به دنبال جذب مهاجران سرمایه گذار و تجاری،نیروهای ماهر و متخصص و زبده و …… می باشد. در ادامه روش های مهاجرت به کانادا و شرایط آنها را بررسی میکنیم .

 

مهاجرت به کانادا و شرایط مهاجرت به کانادا

 

را ههای مختلفی برای مهاجرت به کانادا و جود دارد که شما میتوانید با توجه به شرایط مهاجرت به کانادا و همینطور شرایط خود یک یا چند روش که واجد آن

هستید را مد نظر قرار دهید.البته ما به شما کمک میکنیم با توجه به شرایطتان بهترین روش های مهاجرت به کانادا را انتخاب کنید و در پروسه و مراحل کار شما را کمک میکنیم.

 

در ادامه روش های متداول مهاجرت به کانادا آورده شده و درباره هر روش مفصل توضیح میدهیم .

 

۵ روش معمول مهاجرت به کانادا و شرایط مهاجرت به کانادا در سال ۲۰۱۸

 ویزای تحصیلی کانادا

 

بر کسی پوشیده نیست که دانشگاههای کانادا جزو بهترین دانشگاهها در دنیا هستند و عجیب نیست که خیلی از دانشجویان برای تحصیل

خود یا ادامه تحصیلات خود به دنبال راه یافتن به یکی از دانشگاههای مورد نظر خود در کانادا و گرفتن ویزای تحصیلی کانادا هستند و از این طریق به دنبال مهاجرت به کانادا

از طریق تحصیل می باشند. با توجه به رابطه پویای دانشگاه و صنعت در کانادا میتوان امید زیادی برای یافتن کار بعد از اتمام تحصیلات در کانادا

بود .بنابراین اگر قصد مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل دارید مطمئن باشید که تحصیل در دانشگاه های کانادا می تواند در آینده، بستر

مناسبی برای یافتن شغل برای شما باشد.

 

مراحل گرفتن ویزای تحصیلی کانادا

شما می توانید برای سه مقطع تحصیلی زیر اقدام کنید

  • قبل از دبیرستان یا دبیرستان
  • کالج یا دوره تخصصی کاری
  • پذیرش برای دانشگاه یا همان پذیرش دانشجویی

برای آشنایی با مدارک لازم برای وایزای دانشجویی کانادا و شرایط و هزینه های تحصیل در کانادا این مطلب را به صورت کامل مطالعه کنید.


ویزای کار کانادا

 

با توجه به رشد بالای اقتصادی کانادا و نرخ پایین بیکاری در این کشور ، کانادا به شدت به دنبال جذب نیروی کار در همه زمینه های صنعت و

خدمات و … است . به همین دلیل بسیاری به دنبال مهاجرت از این طریق و گرفتن ویزای کار کانادا هستند ، اما همانطور که میدانیم برای کار در کانادا به

مجوز کار در آن کشور نیاز دارید.بسته به شرایط و همینطور نوع کار شما ، این مجوز ممکن برای یک دوره چند هفته ای تا چند ساله صادر

شود.به طور معمول، مجوزهای کار از طریق مأمورهای مهاجرت کانادا اعطا می شود در صورتی که توسط یک «ارزیابی تاثیرات بازار کار» (LMIA)

از سوی Employment  and Social Development Canada (ESDC) حمایت می شود، که نشان می دهد که اشتغال پیشنهادی بر کارگران

کانادایی تأثیری ندارد.

 

اخذ ویزای کار کانادا

• یک پیشنهاد شغلی از کارفرمای کانادایی پیش نیاز لازم برای دریافت مجوز کار و سپس ویزای کار در کانادا است.

• پس از پیدا شدن کار و گرفتن LMIA کار برای فرد اعلام شده به اداره کار از سوی کارفرما، فرد با داشتن تأییدیه پیشنهاد شغلی و LMIA می تواند درخواست ویزا

کار خود را به اداره مهاجرت کانادا ارسال کند.

نکته:اجازه کار فقط برای کار خاص که براساس آن ویزا دریافت شده قابل استفاده می باشد که به آن ویزای Work permit close گفته می شود.

در نتیجه، یک کارمند یا کارگر فقط می تواند برای کارفرما که در اجازه کار خود مشخص شده است کار کند.

در این مطلب همینطور با مزایا و هزینه های ویزای کار کانادا و مدارک لازم برای ویزای کار کانادا به طور مفصل پرداخته شده.

 

ویزای سرمایه گذاری کانادا

 

مهاجرت به کانادا ، ویزای تحصیلی کانادا ، ویزای کار کانادا

 

قصد داریم در اینجا در مورد مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری به طور مفصل توضیح دهیم.هر متقاضی که قصد مهاجرت از این طریق را

دارد باید دارای چند شرط باشد که مهمترین آنها داشتن حداقل دارایی معادل ۱.۶۰۰.۰۰۰ دلار کانادا می باشد. همینطور داشتن دوسال

سابقه مدیریت در پنج سال اخیر و شروطی دیگر که مفصل به آنها پرداخته ایم .در صورت تمایل می توانید مطلب مفصل ویزای سرمایه گذاری کانادا را مطالعه فرمایید.

 

نیروی متخصص کانادا

 

یکی از روش های دیگر متقاضیان مهاجرت به کانادا از طریق تخصص (skilled worker )یا نیروی متخصص کانادا می باشد.

شرایط مهاجرت به کانادا از طریق نیروی متخصص کانادا در ادامه آورده شده که متقاضیان باید یکی از شرایط زیر را دارا باشند

*حداقل یک سال سابقه کار در یکی از مشاغل مدیریتی، تخصصی و یا نیمه تخصصی در ۱۰ سال اخیر

*درخواست کار معتبر از یک کارفرمای کانادایی

*تکمیل دوره دکترا و یا گذراندن حداقل دو سال تحصیلی از ۴ سال دوره دکترا در یکی از دانشگاههای رسمی کانادا

-معیار ارزیابی متقاضیان مهاجرت بر اساس موارد ذیل است

تحصیلات : حداکثر امتیاز ۲۵

سطح زبان انگلیسی / فرانسه : حداکثر امتیاز ۲۸

سابقه کاری : حداکثر امتیاز ۱۵

سن : حداکثر امتیاز ۱۲

درخواست کار از کانادا : حداکثر امتیاز ۱۰

قابلیت سازگاری : حداکثر امتیاز ۱۰

در صورت تمایل میتوانید مطلب مفصل را مطالعه فرمایید.

خود اشتغالی در کانادا

 

خوداشتغال به افرادی گفته می شود که در زمینه ورزشی ،نویسندگی ، هنری ، کشاورزی ، و …..فعالیت حرفه ای داشته اند و یا در هر یک از مشاغل بالا در سطح بین الملی حضور داشته اند.این روش در دو سطح فدرال و استان کبک وجود دارد.

در واقع تمامی کسانی که دارای یک بیزینس کوچک بوده و توانایی مالی کافی برای خود و یا همسر و فرزندانشان را دارند شامل این نوع از مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی در کانادا میشوند و ………….

 

روش های گوناگون دیگری هم وجود دارد که با اندکی گشت و گذار در همین سایت میتوانید با انواع روش های مهاجرت به کانادا آشنا شوید و آنها را هم مطالعه کنید

جهت مشاوره و دریافت اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید

۰۹۱۲۰۹۲۰۲۶۸

۰۹۱۲۰۹۳۰۴۱۲