With you, to your Dreams

ویزای توریستی کانادا

ویزای توریستی کانادا | شرایط گرفتن ویزای توریستی کانادا | مدارک ویزای توریستی کانادا | مهاجرت به کانادا

 

نحوه دریافت ویزای توریستی:

   در ابتدا باید پرونده (کامل و بدون هیچ گونه نقصی) برای سفارت کانادا با توجه به کشور محل اقامت، ارسال شود.

با توجه به هر پرونده، مدارک خاصی مورد نیاز می باشد. باید به آفیسر کانادایی که پرونده شما را بررسی می کند، اطمینان دهید که بعد از سپری شدن مدت زمان ویزا به کشور خود بازمیگردید .

 

کلیه مدارک و هزینه های دولت کانادا و هزینه های انگشت نگاری قبل از ارسال پرونده پرداخت می شود.

مدارک باید اصل و در صورت لزوم و یا درخواست از سفارت کانادا قابل ارائه باشد. در بعضی موارد دریافت ویزای توریستی کانادا نیاز به مصاحبه دارد.

انجام انگشت نگاری برای افراد بین ۱۴ تا ۸۰ سال الزامی است. به این علت که هنگام ورود به کانادا

اطلاعات بایومتریک شما با اطلاعات ثبت شده در هنگام درخواست ویزا تطابق داده می شود تا هویت شما تایید گردد.

 

جواب ویزا در کمتر از ۶۰ روز (قبول/ریجکت) اعلام می گردد.در صورت قبولی ، سفارت پاسپورت شما را خواهد خواست و ویزای کانادا روی پاسپورت درج خواهد شد

و به شما تحویل خواهند داد .روی ویزای شما حداکثر مدت زمان اعتبار و نحوه ورود Single(فقط یکبار ورود) Multiple (مجوز چندین بار ورود)درج خواهد شد.

هنگام ورود به اولین مرز کانادا مدت زمان مشخصی برای ترک خاک کانادا نیز روی پاسپورت شما درج خواهد شد که همیشه کمتر از شش ماه است.

 

در صورت ریجکتی ، نامه ای از سفارت برای با اعلام دلایل رد شدن پرونده ارسال می شود که میتوانید بلافاصله با برطرف نمودن موارد

مشخص شده، مجددا اقدام کنید.انتخاب وکیل که سابقه زیادی در ویزا آفیس دارد، کمک شایانی در دریافت ویزا خواهد بود.

 

چه فاکتورهایی را آفیسر کانادایی، برای صدور ویزا در نظر می گیرد.

 

  • به کشوری که در آن اقامت دارید علاقه مند هستید و سعی در ماندن در کانادا را ندارید.
  • کاملا سالم هستید
  • ریسک امنیتی یا سوء پیشینه ندارید.
  • پول کافی برای هزینه های سفر و تأمین خود در کانادا دارید.

اگر حائز این شرایط نباشید پذیرش شما در کانادا رد می شود.

 

نکات مثبت در جهت اخذ ویزا:

-داشتن اقامت دائم در کشور محل اقامت فعلی

-مناسب بودن اوضاع سیاسی/اقتصادی کشور محل اقامت فعلی

-داشتن مدارک کاری

-همراهی نکردن فرزند/همسر در مسافرت به کانادا

-داشتن بیزینس شخصی در کشور محل اقامت فعلی

-سوابق مالی خوب

-سابقه سفر به کانادا و بازگشت در زمان مقرر

–سابقه سفر به یکی از کشورهای (آمریکا، فرانسه، انگلیس وحوزه شینگن و….)

– داشتن مدارک مالکیت

-پاسپورت

-دعوتنامه معتبر از کانادا

 

نکات منفی در جهت اخذ ویزا:

– دعوتنامه از فردی دارای ویزای نامعتبر 

– افراد مجرد

– وضعیت مالی ضعیف

– مدارک استخدامی و کاری ضعیف

– میزبان دوست یا فامیل دور باشد

– سابقه سفر به کشورهای مطرح را نداشته باشد

– داشتن سابقه رد شدن ویزای توریستی

– نقص در مدارک مالکیت

– درخواست دیدار نامزد / همسر قانونی که مقیم کانادا است

– دارای پرونده یا نامه در اداره مهاجرت باشد

*به صورت کلی ویزای توریستی کانادا دارای قانون مشخصی نمی باشد و آفیسر کانادایی به صورت کلی پرونده شما را بررسی خواهد نمود.

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای توریستی:

-اصل پاسپورت های جدید و قدیمی(پاسپورت باید حداقل ۶ ماه دارای اعتبار باشد تمام سفرهایی که در گذشته داشته اید(مهرورود و خروج و ویزاها )

-ترجمه شناسنامه و کارت ملی هر یک از متقاضیان

– ترجمه سند ازدواج “اگر زن و شوهر با هم اقدام می کنند.

– کپی کارت معافیت و یا پایان خدمت همراه با ترجمه وممهور به مهروزارت امورخارجه و دادگستری

– تکمیل فرم درخواست ویزا

-تکمیل فرم اطلاعات خانوادگی

-یک قطعه عکس ۵*۳ و ۵*۴ رنگی زمینه سفید

– ترجمه سند ملکی مثل زمین – منزل یا آپارتمان نیز ترجمه و ممهوربه مهرامورخارجه و دادگستری در صورت وجود

– ترجمه مدارک شغلی

-جوازکسب ومجوز فعالیت ترجمه وممهور به مهروزارت امورخارجه و دادگستری در صورت وجود

– ریز کارکرد شش ماهه حساب بانکی به زبان انگلیسی و ممهور به مهر بانک

-دعوتنامه به همراه مدارک مالی و کارت شناسایی فرد دعوت کننده

-رزرو بلیط رفت و برگشت به کانادا

مراحل گرفتن ویزا:

– ثبت درخواست ویزا(آنلاین/کاغذی)

-انگشت نگاری:  انجام انگشت نگاری برای افراد بین ۱۴ تا ۸۰ سال الزامی است ; که تا ۳۰روز پس از ثبت درخواست باید به یکی از دفاترVAC مراجعه شود

  • خدمات ما :
  • تشکیل پرونده ، ایجاد اکانت ، تکمیل فرم ها
  • آماده سازی مدارک
  • تهیه رزرو هتل و پرواز
  • نوشتن نامه های پوششی که می تواند تاثیر بسزایی در اخذ ویزای کانادا داشته باشد: از جمله آیتینری سفر ، هدف از سفر ، ارائه دلایل بازگشت و …
  • پرداخت هزینه سفارت
  • ارائه نامه بیومتریک به شما برای انگشت نگاری

خدمات اختیاری که در صورت نیاز می توانید به ما بسپارید:

  • ترجمه مدارک شما
  • تور ، یا رزرو هتل و پرواز برای سفر به کشورهای همسایه برای انگشت نگاری
  • پیکاپ ویزا

 

ویزای توریستی کانادا , ویزای کانادا , مهاجرت به کانادا

جهت دریافت اطلاعات بیشتر با مشاوران ما تماس بگیرید ۰۹۱۲۰۹۲۰۲۶۸ .

 

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید 

اینستاگرام (با این تگ ها ما رو پیدا کنید #کانادا #گروه_مهاجرت_افق #مهاجرت_به_کانادا )

تلگرام ( اخبار جدید مهاجرتی ) 

گوگل پلاس 

لینکدین

توییتر

ارسال نظر

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *