With you, to your Dreams

ویزای تحصیلی کانادا

ویزای تحصیلی کانادا | تحصیل در کانادا | شرایط ویزای تحصیلی | مهاجرت به کانادا | شرایط تحصیل در کانادا

 

 

اطلاعات ویزای تحصیلی کانادا به صورت کلی…

 

ویزای تحصیلی کانادا

 

ویزای تحصیلی کانادا ، همان طور که می دانید دانشگاه های کانادا جزو بهترین دانشگاه های دنیا هستند و در حوزه های تخصصی رتبه های بالایی را توانسته کسب کند.

بنابراین اگر قصد مهاجرت به کانادا برای تحصیل دارید مطمئن باشید که تحصیل در دانشگاه های کانادا می تواند در آینده، بستر مناسبی برای یافتن شغل برای شما باشد.

بیش از ۱۳۰۰۰۰ دانشجو هرساله برای تحصیل و تعداد بیشتری برای یادگیری زبان انگلیسی و فرانسه به کانادا می آیند.

برای تحصیل در کانادا، در بیشتر مواقع شما نیازمند اجازه ی تحصیل یا ویزای اقامت موقت می باشید، اگرچه همه نیازمند این مدارک نیستند.

اگر شما قصد دارید که در استان کبک تحصیل کنید، باید قبل از این که مجوز تحصیل قابل صدور باشد، یک Application for Acceptance Certificate (CAQ) یا درخواست گواهی پذیرش را فراهم کنید.

 

ویزای تحصیلی کانادا , مهاجرت به کانادا , گروه مهاجرت افق

 

کانادا دارای حدود ۸۰ دانشگاه و ۲۲۰ کالج است.

 

نکات مثبت ویزای تحصیلی:

*دوره اخذ ویزای تحصیلی بسیار کوتاه می باشد

*امکان تقاضا برای اقامت دائم می باشد

-با ۲ سال تحصیل می توان از ۵ امتیاز جهت اقامت دائم برخوردار شدو همچنین ، دانشجویان می توانند پس از طی دو سال از تحصیل درخواست اقامت دائم و مهاجرت تحت “نیروی با تجربه کانادایی ، را نمایند

* یافتن کار با داشتن مدرک از موسسات آموزش عالی کانادا ساده تر است

* جهت اخذ شهروندی کانادا حداقل ۳ سال اقامت لازم است، هر سال تحصیل در کانادا با ویزای تحصیلی معادل ۶ ماه اقامت محسوب می گردد

 

پذیرش تحصیلی در سه مقطع زیر قابل بررسی می باشد 

  1. مقطع دبیرستان یا قبل از آن
  2. دوره های کالج یا دوره های تخصصی کاری
  3. پذیرش دانشگاهی 

نکته: در تمامی این مقاطع امکان دریافت ویزای همراه برای همسر یا والدین متقاضی وجود دارد.

 

شرایط لازم برای اخذ پذیرش و دریافت ویزا

۱- داشتن نمرات بالا در آخرین مقطع تحصیلی

۲-  داشتن نمره زبان ۶.۵ آکادمیک برای متقاضیان دانشگاهی ( نمره زبان متقاضیان کالج و دبیرستان کمتر است و گاهی نیاز نمی باشد )

۳-داشتن شرایط مالی مناسب

 ۴-داشتن برنامه کاری منظم در صورت همراهی همسر یا والدین متقاضی

 

*متقاضیانی که از آخرین مدرک تحصیل آنها بیش از ۵-۷ سال گذشته و سن تا ۳۵ سال دارند باید رزومه قوی کاری و فعالیت مرتبط با رشته تحصیلی داشته باشند

 

 

 مشاهده اطلاعات دانشگاه UCW کانادا 

 

شرایط تحصیل در کانادا:

  • باید ثابت کنید که پول کافی برای پرداخت شهریه، مخارج زندگی و هزینه های مراجعت به کشور خودتان را دارید.
  • شما باید در سلامت کامل بوده و سابقه ی ارتکاب جرم نداشته باشید.
  • باید در مصاحبه با افسر مهاجرت او را قانع کنید که بعد از پایان تحصیلات به کشورتان مراجعت خواهید کرد.

 

موارد منع صدور جواز تحصیل:

در برخی موارد، به شما مجوز تحصیل در کانادا داده نخواهد شد.

  • در صورتی که شما قصد داشته باشید که در دوره تحصیلی یا برنامه ی کوتاه مدت ۶ ماه یا کمتر شرکت کنید
  • اگر از اعضای خانواده یا پرسنل یک نماینده خارجی در کانادا باشید
  • اگر شما عضو نیروهای مسلح تحت نظارت نیروهای قانونی باشید
  • بچه های خردسال والدینی که مجوز کار یا تحصیل دارند یا والدینی که پناهنده هستند یا درخواست پناهندگی دارند

 

مدارک لازم برای درخواست ویزای تحصیلی کانادا:

  1. مدرک پذیرش / باید نامه پذیرش را مدرسه یا دانشگاه کامل کرده و آن را برایتان بفرستند و شما باید نامه اصلی را با فرم مجوز تحصیلی پر کرده و بفرستید.
  2. مدرک شناسایی / پاسپورت خود و همراهان و۲ قطعه عکس جدید ۳٫۵*۴٫۵ زمینه سفید و هر یک از همراهان – نام و تاریخ تولد هر فرد باید پشت عکس نوشته شود.
  3. مدارک مالی
  • نامه ی بانک از کانادا اگر پولتان را به کانادا فرستاده اید.
  • نامه وام دانشجویی از موسسه مالی
  • نامه تمکن مالی ۴ ماه اخیر
  • نامه ی تمکن مالی به همراه مبلغ مبدل به دلار کانادا
  • فیش واریزی تحصیل
  • نامه ی مالی ساپورت کننده چه شخصی باشد چه موسسه

 

مدارک لازم برای ورود به کانادا:

  • اصل پاسپورت معتبر
  • نامه دریافتی از سفارت مبنی بر تایید شدن مجوز تحصیلیتان
  • نامه پذیرش از دانشگاه
  • مدارک مالی که شما طی مدت اقامتتان در کانادا ساپورت کند
  • نامه REFRENCE سفارت

 

جهت دریافت اطلاعات بیشتر با مشاوران ما تماس بگیرید ۰۹۱۲۰۹۲۰۲۶۸ .

 

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید 

اینستاگرام (با این تگ ها ما رو پیدا کنید #کانادا #گروه_مهاجرت_افق #مهاجرت_به_کانادا)

تلگرام ( اخبار جدید مهاجرتی ) 

گوگل پلاس 

توییتر

 

ارسال نظر

2 پاسخ به “ویزای تحصیلی کانادا”

  1. حمید رضا می‌گه:

    با سلام
    در مورد ویزای دانشجویی کانادا می خواهم بدانم آیا سن افراد در گرفتن ویزا موثر است و یا اینکه با داشتن پذیرش از دانشگاه ، ویزا قطعی خواهد بود؟
    با تشکر

    • cec می‌گه:

      سلام وقت بخیر
      سوال اول : آیتم های سن ، گپ تحصیلی ، وضعیت تاهل ، داشتن فرزند و …. در گرفتم ویزا از آفیسر کانادا موثر هستند
      سوال دوم : خیر ، با داشتن پذیرش به تنهایی گرفتن ویزا قطعی نیست

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *